Geweld tegen lhbtiq'ers gebeurt vaak: "Ga naar de politie en maak melding" (Hart van Nederland)

Geweld tegen lhbtiq'ers gebeurt vaak: "Ga naar de politie en maak melding" (Hart van Nederland)

De 14-jarige Frédérique is onlangs mishandeld omdat ze niet wilde zeggen of ze een jongen of meisje was. Het is groot door de media opgepakt. Ook Hart van Nederland laat weten: "Geweld tegen lhbtiq'ers legt pijnpunt in samenleving bloot." lhbtiq'ers zijn lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, intersekse, queer en andere (non-binbaire) seksuele en genderidentiteiten. Bekijk de HvN-video hieronder.

Geweld tegen lhbtiq'ers gebeurt vaak: "Ga naar de politie en maak melding" (Hart van Nederland) De 14-jarige Frédérique is onlangs mishandeld omdat ze niet wilde zeggen of ze een jongen of meisje was. Het is groot door de media opgepakt. Ook Hart van Nederland laat weten: "Geweld tegen lhbtiq'ers legt pijnpunt in samenleving bloot." lhbtiq'ers zijn lesbisch, homoseksueel, biseksueel, transgender, intersekse, queer en andere (non-binbaire) seksuele en genderidentiteiten. Bekijk de HvN-video hieronder. Bekijk ook Vader van Frédérique reageert op mishandeling: "Trots op haar" (video) Bekijk deze video » Vader over mishandelde dochter Frédérique: "Ze is zelfs een voorbeeld voor mij" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geweld tegen lhbtiq'ers gebeurt vaak: "Ga naar de politie en maak melding" (Hart van Nederland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier