Meisje is in Delft op schoolplein in haar hals gestoken (Hart van Nederland)

Meisje is in Delft op schoolplein in haar hals gestoken (Hart van Nederland)

Donderdag 29 juli is in Delft een meisje in haar hals gestoken door een man, meldt het AD. Ze zou op dat moment aan het spelen zijn geweest bij een buitenschoolse opvang (BSO). Het slachtoffer is lichtgewond geraakt, meldt de politie. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Meisje</em> is in Delft op <em>schoolplein</em> in haar hals <em>gestoken</em> (Hart van Nederland) Donderdag 29 juli is in Delft een meisje in haar hals gestoken door een man, meldt het AD. Ze zou op dat moment aan het spelen zijn geweest bij een buitenschoolse opvang (BSO). Het slachtoffer is lichtgewond geraakt, meldt de politie. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. Lees verder onder de video. Dader op de vluchtOoggetuigen zeggen tegen de krant dat het meisje tijdens het spelen op het schoolplein uit het niets door een man in haar hals werd gestoken. De dader zou daarna op de vlucht zijn geslagen. Het slachtoffer is met de ambulance afgevoerd, maar is dus niet ernstig gewond geraakt. De politie laat weten dat er nog geen verdachte is aangehouden. Op Burgernet worden mensen in Delft opgeroepen uit te kijken naar witte man van 19 jaar. Bekijk het de oproep in het Twitterbericht hieronder. Bekijk ook Zien: Laag overvliegend vliegtuig blaast dakpannen van dak bij woning Beek Bekijk deze video » Heftig: Bekijk het ontleden van reuze vinvis op kade Terneuzen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dader op de vlucht
Ooggetuigen zeggen tegen de krant dat het meisje tijdens het spelen op het schoolplein uit het niets door een man in haar hals werd gestoken. De dader zou daarna op de vlucht zijn geslagen. Het slachtoffer is met de ambulance afgevoerd, maar is dus niet ernstig gewond geraakt. De politie laat weten dat er nog geen verdachte is aangehouden. Op Burgernet worden mensen in Delft opgeroepen uit te kijken naar witte man van 19 jaar. Bekijk het de oproep in het Twitterbericht hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Meisje is in Delft op schoolplein in haar hals gestoken (Hart van Nederland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier