Serie Goudzucht over topatleten nu te zien op Videoland (video)

Serie Goudzucht over topatleten nu te zien op Videoland (video)

In de serie Goudzucht worden verschillende topatleten gevolgd op weg naar de Olympische Spelen in Tokio. Koude trainingsuren, blessures en een pandemie worden overwonnen voor het heilige doel: die felbegeerde gouden plak. Bekijk hieronder een fragment uit de serie Goudzucht.

De serie 'Goudzucht' is nu te zien op Videoland.

Serie <em>Goudzucht</em> over topatleten nu te zien op Videoland (video) In de serie Goudzucht worden verschillende topatleten gevolgd op weg naar de Olympische Spelen in Tokio. Koude trainingsuren, blessures en een pandemie worden overwonnen voor het heilige doel: die felbegeerde gouden plak. Bekijk hieronder een fragment uit de serie Goudzucht. De serie 'Goudzucht' is nu te zien op Videoland. Bekijk ook Goudzucht: Twan van Gendt heeft BMX-baan in achtertuin Bekijk deze video » Roos pakt Bachelor Tony Junior flink aan: "Je vraagt niets aan mij" (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serie Goudzucht over topatleten nu te zien op Videoland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier