Spike x World Of Cars: Is de Audi RSQ8 een slagschip of een auto?

Spike x World Of Cars: Is de Audi RSQ8 een slagschip of een auto?

Jay-Jay Boske en DJ La Fuente nemen een kijkje in een paar prominente leden van de Audi RS familie. Je hoort vaak dat grote niet uitmaakt maar is dit in het geval van de RSQ8 ook waar? Is er iets vetter dan rijden in één van de ‘Grote Duitse Drie’? De mannen gaan in de onderstaande aflevering kijken of de Audi RSQ8 een slagschip is of een auto?

<em>Spike x World Of Cars</em>: Is de Audi RSQ8 een slagschip of een auto? Jay-Jay Boske en DJ La Fuente nemen een kijkje in een paar prominente leden van de Audi RS familie. Je hoort vaak dat grote niet uitmaakt maar is dit in het geval van de RSQ8 ook waar? Is er iets vetter dan rijden in één van de ‘Grote Duitse Drie’? De mannen gaan in de onderstaande aflevering kijken of de Audi RSQ8 een slagschip is of een auto? Bekijk ook Auto van YouTuber Qucee krijgt totale make-over van Jay-Jay Boske (video) Bekijk deze video » Jay-Jay Boske en Kaj Gorgels over hun avonturen in het buitenland en harde grappen (video) Bekijk deze video »
TV :
Spike x World Of Cars: Is de Audi RSQ8 een slagschip of een auto?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spike x World Of Cars: Is de Audi RSQ8 een slagschip of een auto? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier