Eenvandaag: Komt er vaccinatieplicht in Nederland?

Eenvandaag: Komt er vaccinatieplicht in Nederland?

Wordt het in Nederland wel of niet verplicht om je te laten vaccineren tegen corona? In verschillende landen speelt de discussie over een vaccinatieplicht, voor groepen als zorgpersoneel. Hoogleraar gezondheidsrecht Martin Buijssen denkt dat het in Nederland niet zover komt: "We hebben een geschiedenis van een hoge vaccinatiegraad."

Bekijk hieronder het fragment uit Eenvandaag.

<em>Eenvandaag</em>: Komt er vaccinatieplicht in Nederland? Wordt het in Nederland wel of niet verplicht om je te laten vaccineren tegen corona? In verschillende landen speelt de discussie over een vaccinatieplicht, voor groepen als zorgpersoneel. Hoogleraar gezondheidsrecht Martin Buijssen denkt dat het in Nederland niet zover komt: "We hebben een geschiedenis van een hoge vaccinatiegraad." Bekijk hieronder het fragment uit Eenvandaag. Bekijk ook EenVandaag: ambtenaren gelogen over verstuurde memo toeslagenaffaire? Bekijk deze video » Goedemorgen Nederland: Marcel Levi vraagt zich af waarom versoepelingen versneld werden Bekijk deze video » EenVandaag: "Jongeren hebben heel veel psychische problemen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Eenvandaag: Komt er vaccinatieplicht in Nederland?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Eenvandaag: Komt er vaccinatieplicht in Nederland? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier