André van Duin over homoseksualiteit: ''Ik ben er niet trots op''

André van Duin over homoseksualiteit: ''Ik ben er niet trots op''

Dit jaar bestaat de Gay Pride alweer vijfentwintig jaar. Om die reden mocht André van Duin een speciale munt slaan. Aan RTL Boulevard vertelt hij hoe het is om homo te zijn.

Pride
"Ik ben niet trots op dat ik homoseksueel ben, maar ik ben er ook niet tegen. Ik schaam me er ook niet voor. Ik heb het ook nooit ontkend. Gelukkig heb ik er ook nooit moeite mee gehad. Ik zit natuurlijk aan de goede kant van het leven in het artiestenvak."

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

<em>André van Duin</em> over homoseksualiteit: ''Ik ben er niet trots op'' Dit jaar bestaat de Gay Pride alweer vijfentwintig jaar. Om die reden mocht André van Duin een speciale munt slaan. Aan RTL Boulevard vertelt hij hoe het is om homo te zijn. Pride"Ik ben niet trots op dat ik homoseksueel ben, maar ik ben er ook niet tegen. Ik schaam me er ook niet voor. Ik heb het ook nooit ontkend. Gelukkig heb ik er ook nooit moeite mee gehad. Ik zit natuurlijk aan de goede kant van het leven in het artiestenvak." Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Bekijk ook Video: Yolanthe Cabau neemt Xess-Xava mee naar de set van Liefde zonder Grenzen Bekijk deze video » Frans Duijts en Donnie reageren op gouden plaat: ''We zijn vrienden!'' Bekijk deze video » Zien: Kiefer Zwart speelt nieuwe dokter in Goede Tijden, Slechte Tijden Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André van Duin over homoseksualiteit: ''Ik ben er niet trots op'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier