Op1 gemist? Peter Schouten over veiligheid advocaten: ''Communicatie gaat vaak mis''

Op1 gemist? Peter Schouten over veiligheid advocaten: ''Communicatie gaat vaak mis''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 juli terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Peter Schouten over veiligheid advocaten: ''Communicatie gaat vaak mis'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 29 juli terugkijken bij Gids.tv. Onno de Jong, advocaat van kroongetuige Nabil B., vertelt in Op1 dat hij nooit had verwacht dat de zaak met Taghi zou uitlopen op liquidaties. De veiligheid is volgens collega-advocaat Peter Schouten niet al te best. ''Het gaat vooral mis door de slechte communicatie.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Peter Schouten over veiligheid advocaten: ''Communicatie gaat vaak mis''

Onno de Jong, advocaat van kroongetuige Nabil B., vertelt in Op1 dat hij nooit had verwacht dat de zaak met Taghi zou uitlopen op liquidaties. De veiligheid is volgens collega-advocaat Peter Schouten niet al te best. ''Het gaat vooral mis door de slechte communicatie.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Peter Schouten over veiligheid advocaten: ''Communicatie gaat vaak mis'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier