De Oranjezomer gemist? Chris Woerts vindt actie koning onbegrijpelijk: ''Dat kostte 42.000 euro!''

De Oranjezomer gemist? Chris Woerts vindt actie koning onbegrijpelijk: ''Dat kostte 42.000 euro!''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Chris Woerts vindt actie koning onbegrijpelijk: ''Dat kostte 42.000 euro!'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Chris Woerts begrijpt niet waarom koning Willem-Alexander voor 42.000 euro naar Nederland is gevlogen om de Olympische Spelen te openen. ''Dat is toch eigenlijk te gek voor woorden. Even overvliegen vanuit Griekenland is weggegooid geld.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chris Woerts begrijpt niet waarom koning Willem-Alexander voor 42.000 euro naar Nederland is gevlogen om de Olympische Spelen te openen. ''Dat is toch eigenlijk te gek voor woorden. Even overvliegen vanuit Griekenland is weggegooid geld.''

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Chris Woerts vindt actie koning onbegrijpelijk: ''Dat kostte 42.000 euro!'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier