Zien: René van der Gijp ligt opnieuw dubbel om bizarre video Hans Teeuwen

Zien: René van der Gijp ligt opnieuw dubbel om bizarre video Hans Teeuwen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>René van der Gijp</em> ligt opnieuw dubbel om bizarre video <em>Hans Teeuwen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. We zien Hans Teeuwen helaas niet meer zo vaak in de theaters, maar gelukkig verblijdt hij zijn fans nog regelmatig met absurdistische video's zoals alleen hij ze kan maken. René van der Gijp is hier een groot liefhebber van. Hij lag donderdag in De Oranjezomer opnieuw dubbel om een bizarre video van Teeuwen in een kinderspeeltuin. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

We zien Hans Teeuwen helaas niet meer zo vaak in de theaters, maar gelukkig verblijdt hij zijn fans nog regelmatig met absurdistische video's zoals alleen hij ze kan maken. René van der Gijp is hier een groot liefhebber van. Hij lag donderdag in De Oranjezomer opnieuw dubbel om een bizarre video van Teeuwen in een kinderspeeltuin.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: René van der Gijp ligt opnieuw dubbel om bizarre video Hans Teeuwen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier