Zien: bedreigde Johan Derksen snapt niets van beveiliging voor kopschoppers Mallorca

Zien: bedreigde Johan Derksen snapt niets van beveiliging voor kopschoppers Mallorca

De polarisatie in Nederland leidt tot steeds gevaarlijker situaties voor de voorvechters van het vrije woord. Zo heeft Johan Derksen inmiddels ook te maken met een "bedreigingszaakje", maar wordt hij niet beveiligd door de overheid. Die 'eer' valt de kopschoppers uit Mallorca wel ten deel, en dat gaat er bij Derksen niet in.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Zien: bedreigde <em>Johan Derksen</em> snapt niets van beveiliging voor kopschoppers <em>Mallorca</em> De polarisatie in Nederland leidt tot steeds gevaarlijker situaties voor de voorvechters van het vrije woord. Zo heeft Johan Derksen inmiddels ook te maken met een "bedreigingszaakje", maar wordt hij niet beveiligd door de overheid. Die 'eer' valt de kopschoppers uit Mallorca wel ten deel, en dat gaat er bij Derksen niet in. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. KlootzakkenDerksen vertelt dat zijn baas, John de Mol, zelf een paar beveiligers heeft moeten optrommelen om de tv-ster te beveiligen, omdat de overheid er de mankracht en het budget niet voor zou hebben. "En dan lees ik dat zeven klootzakken, rijkeluiszoontjes, die een man doodschoppen in Spanje en genoemd worden op social media... daar hebben ze wel mankracht voor, om die klootzakken te beschermen!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Klootzakken
Derksen vertelt dat zijn baas, John de Mol, zelf een paar beveiligers heeft moeten optrommelen om de tv-ster te beveiligen, omdat de overheid er de mankracht en het budget niet voor zou hebben. "En dan lees ik dat zeven klootzakken, rijkeluiszoontjes, die een man doodschoppen in Spanje en genoemd worden op social media... daar hebben ze wel mankracht voor, om die klootzakken te beschermen!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: bedreigde Johan Derksen snapt niets van beveiliging voor kopschoppers Mallorca of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier