De Oranjezomer gemist? Hélène Hendriks vindt excuses Jeroen Elshoff belachelijk

De Oranjezomer gemist? Hélène Hendriks vindt excuses Jeroen Elshoff belachelijk

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Hélène Hendriks vindt excuses <em>Jeroen Elshoff</em> belachelijk Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De wereld wordt steeds gekker. Sportcommentator Jeroen Elshoff, die zich stierlijk verveelt in het quarantainehotel in Tokio, plaatste onlangs een video op Instagram waarin hij een Japanse commentator imiteert. De humorlozen stonden direct op de barricades om het te veroordelen als beledigend en racistisch, en dus moest Elshoff zijn excuses aanbieden. Dat vindt Hélène Hendriks ronduit belachelijk. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De wereld wordt steeds gekker. Sportcommentator Jeroen Elshoff, die zich stierlijk verveelt in het quarantainehotel in Tokio, plaatste onlangs een video op Instagram waarin hij een Japanse commentator imiteert. De humorlozen stonden direct op de barricades om het te veroordelen als beledigend en racistisch, en dus moest Elshoff zijn excuses aanbieden. Dat vindt Hélène Hendriks ronduit belachelijk.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Hélène Hendriks vindt excuses Jeroen Elshoff belachelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier