De Oranjezomer gemist? Chris Woerts meldt nieuwe Chinese interesse in ADO Den Haag

De Oranjezomer gemist? Chris Woerts meldt nieuwe Chinese interesse in ADO Den Haag

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Chris Woerts meldt nieuwe Chinese interesse in <em>ADO Den Haag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. ADO Den Haag heeft weinig goede ervaringen met Chinese investeerders - die nogal lang op hun geld laten wachten - maar volgens Chris Woerts is er tóch weer Chinese interesse in de voetbalclub. Dit keer komt die van dichter bij huis: de man die interesse heeft in een overname van ADO woont al in Den Haag. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

ADO Den Haag heeft weinig goede ervaringen met Chinese investeerders - die nogal lang op hun geld laten wachten - maar volgens Chris Woerts is er tóch weer Chinese interesse in de voetbalclub. Dit keer komt die van dichter bij huis: de man die interesse heeft in een overname van ADO woont al in Den Haag.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Chris Woerts meldt nieuwe Chinese interesse in ADO Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier