Live stream Nederland - Verenigde Staten (voetbal, Olympische Spelen)

Live stream Nederland - Verenigde Staten (voetbal, Olympische Spelen)

Kijk vrijdag 30 juli vanaf 12.55 uur LIVE naar Nederland - Verenigde Staten via de livestream hierboven.

Vrijdag spelen de OranjeLeeuwinnen en de Verenigde Staten tegen elkaar op de Olympische Spelen. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Nederland - Verenigde Staten op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Verenigde Staten

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nederland - Verenigde Staten is vrijdag 30 juli vanaf 12.55 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Nederland - Verenigde Staten</em> (voetbal, Olympische Spelen) Kijk vrijdag 30 juli vanaf 12.55 uur LIVE naar Nederland - Verenigde Staten via de livestream hierboven. Vrijdag spelen de OranjeLeeuwinnen en de Verenigde Staten tegen elkaar op de Olympische Spelen. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Nederland - Verenigde Staten op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Verenigde Staten De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Nederland - Verenigde Staten (voetbal, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Nederland - Verenigde Staten is vrijdag 30 juli vanaf 12.55 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Nederland - Verenigde Staten (voetbal, Olympische Spelen)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Live stream Nederland - Verenigde Staten (voetbal, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier