Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Humberto gemist? Annemiek van Vleuten, Tom Dumoulin & Anna van der Breggen over hun medailles Bekijk deze video » Humberto: Tom Dumoulin keerde eerde terug door liefde voor Olympische Spelen Bekijk deze video » Zien: Olympische medaillewinnaars 'genieten' van optreden Kleintje Pils in Humberto Bekijk deze video » Humberto gemist? Roeiers TeamNL over succes op Olympische Spelen Bekijk deze video » Humberto gemist? Broer en zus Arno Kamminga over tweede zilveren medaille Bekijk deze video » Hai Society!: Jaïr over laatste gesprek met Jan des Bouvrie Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending De eerste medaillewinnaars zijn terug in Nederland. Annemiek van Vleuten, Tom Dumoulin, Anna van der Breggen, roeiers dubbeltwee Stef en Melvin en dubbelvier Dirk, Abe, Tone en Koen zijn vanmiddag gehuldigd. We vieren de unieke prestaties met een groot deel van hen! Arno Kamminga heeft vanochtend zijn tweede zilveren medaille veroverd op de Olympische Spelen in Tokio. Hij werd in een spannende finale tweede op de 200 meter schoolslag. De historische prestatie bespreken we met zijn broer Elwin, zus Iris en Inge de Bruijn. In ‘Hai Society’ verruilt Jaïr Ferwerda deze zomer het Binnenhof voor de luxe oorden van vermogende Nederlanders in het buitenland. Samen met ‘mister Monaco’ Jan Holleman is hij vanavond bij Humberto te gast.
Uitzending :
Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Onderwerpen van deze uitzending

  • De eerste medaillewinnaars zijn terug in Nederland. Annemiek van Vleuten, Tom Dumoulin, Anna van der Breggen, roeiers dubbeltwee Stef en Melvin en dubbelvier Dirk, Abe, Tone en Koen zijn vanmiddag gehuldigd. We vieren de unieke prestaties met een groot deel van hen!
  • Arno Kamminga heeft vanochtend zijn tweede zilveren medaille veroverd op de Olympische Spelen in Tokio. Hij werd in een spannende finale tweede op de 200 meter schoolslag. De historische prestatie bespreken we met zijn broer Elwin, zus Iris en Inge de Bruijn.
  • In ‘Hai Society’ verruilt Jaïr Ferwerda deze zomer het Binnenhof voor de luxe oorden van vermogende Nederlanders in het buitenland. Samen met ‘mister Monaco’ Jan Holleman is hij vanavond bij Humberto te gast.
Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV