Humberto: Tom Dumoulin keerde eerde terug door liefde voor Olympische Spelen

Humberto: Tom Dumoulin keerde eerde terug door liefde voor Olympische Spelen

Het is misschien wel de verrassendste medaille van Nederland op de Olympische Spelen: de zilveren plak van Tom Dumoulin bij de tijdrit. Bij Humberto vertelt Dumoulin dat hij altijd een grote liefde voor de Olympische Spelen heeft gehad - en dat heeft gezorgd voor zijn versnelde terugkeer in het wielrennen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Tom Dumoulin keerde eerde terug door liefde voor Olympische Spelen Het is misschien wel de verrassendste medaille van Nederland op de Olympische Spelen: de zilveren plak van Tom Dumoulin bij de tijdrit. Bij Humberto vertelt Dumoulin dat hij altijd een grote liefde voor de Olympische Spelen heeft gehad - en dat heeft gezorgd voor zijn versnelde terugkeer in het wielrennen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. BreakEerder dit jaar kondigde Dumoulin nog een break aan, omdat hij tegen een soort burn-out was aangelopen. Hij wist zelfs niet of hij ooit nog weer op de fiets zou stappen. Hij geeft toe dat hij zeker een langere pauze had genomen als de Olympische Spelen dit jaar niet op het programma stonden. "Ik ben heel blij dat ik die keuze heb gemaakt." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Tom Dumoulin keerde eerde terug door liefde voor Olympische Spelen

Break
Eerder dit jaar kondigde Dumoulin nog een break aan, omdat hij tegen een soort burn-out was aangelopen. Hij wist zelfs niet of hij ooit nog weer op de fiets zou stappen. Hij geeft toe dat hij zeker een langere pauze had genomen als de Olympische Spelen dit jaar niet op het programma stonden. "Ik ben heel blij dat ik die keuze heb gemaakt."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Tom Dumoulin keerde eerde terug door liefde voor Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier