Zien: Olympische medaillewinnaars 'genieten' van optreden Kleintje Pils in Humberto

Zien: Olympische medaillewinnaars 'genieten' van optreden Kleintje Pils in Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Olympische medaillewinnaars</em> 'genieten' van optreden Kleintje Pils in <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bij andere Olympische Spelen werden Nederlandse medaillewinnaars altijd uitgebreid in het zonnetje gezet in het Holland Heineken House, maar dat feest kan door corona niet doorgaan. Gelukkig heeft de redactie van Humberto een oplossing gevonden: dweilorkest Kleintje Pils is uitgenodigd voor een optreden. Maar of de medaillewinnaars er ook écht van genieten? Vooral Anna van der Breggen lijkt erg enthousiast... Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Olympische medaillewinnaars 'genieten' van optreden Kleintje Pils in Humberto

Bij andere Olympische Spelen werden Nederlandse medaillewinnaars altijd uitgebreid in het zonnetje gezet in het Holland Heineken House, maar dat feest kan door corona niet doorgaan. Gelukkig heeft de redactie van Humberto een oplossing gevonden: dweilorkest Kleintje Pils is uitgenodigd voor een optreden. Maar of de medaillewinnaars er ook écht van genieten? Vooral Anna van der Breggen lijkt erg enthousiast...

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Olympische medaillewinnaars 'genieten' van optreden Kleintje Pils in Humberto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier