Hai Society!: Jaïr over laatste gesprek met Jan des Bouvrie

Hai Society!: Jaïr over laatste gesprek met Jan des Bouvrie

Voor zijn nieuwe programma Hai Society! sprak Jaïr Ferwerda onder andere met Jan des Bouvrie en zijn vrouw. Het bleek het laatste tv-interview met de vorig jaar overleden interieurontwerper, vertelt de presentator bij Humberto: "Ik wist wel dat er wat aan de hand was want hij was niet zo goed. Maar achteraf bleek dat dus zijn laatste gesprek te zijn geweest."

'Je moet doorgaan'
In een fragment van Ferwerda's programma, dat zondagavond voor het eerst te zien is op RTL4, is te zien dat Des Bouvrie nog altijd vol levenslust zat, ondanks dat hij ziek was: "Je moet, als je een bepaalde leeftijd hebt, doorgaan", zei hij.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hai Society!</em>: Jaïr over laatste gesprek met <em>Jan des Bouvrie</em> Voor zijn nieuwe programma Hai Society! sprak Jaïr Ferwerda onder andere met Jan des Bouvrie en zijn vrouw. Het bleek het laatste tv-interview met de vorig jaar overleden interieurontwerper, vertelt de presentator bij Humberto: "Ik wist wel dat er wat aan de hand was want hij was niet zo goed. Maar achteraf bleek dat dus zijn laatste gesprek te zijn geweest." 'Je moet doorgaan'In een fragment van Ferwerda's programma, dat zondagavond voor het eerst te zien is op RTL4, is te zien dat Des Bouvrie nog altijd vol levenslust zat, ondanks dat hij ziek was: "Je moet, als je een bepaalde leeftijd hebt, doorgaan", zei hij. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 29 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe programma Hai Society! is vanaf zondag 1 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hai Society! terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hai Society!: Jaïr over laatste gesprek met Jan des Bouvrie

Het nieuwe programma Hai Society! is vanaf zondag 1 augustus wekelijks om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hai Society! terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hai Society!: Jaïr over laatste gesprek met Jan des Bouvrie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier