Samenvatting Zuid-Afrika - Nederland (waterpolo dames, Olympische Spelen)

Samenvatting Zuid-Afrika - Nederland (waterpolo dames, Olympische Spelen)

Het Nederlandse dameswaterpoloteam heeft goede zaken gedaan tijdens hun groepsfasewedstrijd tegen Zuid-Afrika: ze behaalden namelijk de grootste zege ooit op de Olympische Spelen. Het werd 33-1. Een korte samenvatting van de wedstrijd zie je hieronder.

Samenvatting <em>Zuid-Afrika - Nederland</em> (waterpolo dames, <em>Olympische Spelen</em>) Het Nederlandse dameswaterpoloteam heeft goede zaken gedaan tijdens hun groepsfasewedstrijd tegen Zuid-Afrika: ze behaalden namelijk de grootste zege ooit op de Olympische Spelen. Het werd 33-1. Een korte samenvatting van de wedstrijd zie je hieronder. Alles van het waterpolo op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020. Bekijk ook Samenvatting Australië - Nederland (waterpolo dames, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Spanje (waterpolo, Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Samenvatting Zuid-Afrika - Nederland (waterpolo dames, Olympische Spelen)

Alles van het waterpolo op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Zuid-Afrika - Nederland (waterpolo dames, Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier