Heftig: stranden Marmaris bijna verzwolgen door brand (video)

Heftig: stranden Marmaris bijna verzwolgen door brand (video)

Er verschijnen steeds heftigere beelden van de bosbranden die de omgeving van het Turkse Marmaris teisteren. Op beelden, die gemaakt zijn vanaf het water, is te zien hoe dicht het vuur inmiddels bij de stranden komt en daarmee de toeristen en bewoners bedreigt. Bekijk de beelden hieronder.

Heftig: stranden <em>Marmaris</em> bijna verzwolgen door brand (video) Er verschijnen steeds heftigere beelden van de bosbranden die de omgeving van het Turkse Marmaris teisteren. Op beelden, die gemaakt zijn vanaf het water, is te zien hoe dicht het vuur inmiddels bij de stranden komt en daarmee de toeristen en bewoners bedreigt. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Video: bosbranden bij Marmaris (Turkije) zorgen voor grote problemen Bekijk deze video » Video: Turkije staat in brand, bekijk de heftige beelden uit Antalya Bekijk deze video » Video: strandbezoekers Turkije vluchten voor hun leven Bekijk deze video » Heftig: delen Bodrum (Turkije) gaan in vlammen op door bosbranden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: stranden Marmaris bijna verzwolgen door brand (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig: stranden Marmaris bijna verzwolgen door brand (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier