Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP Hongarije: Verstappen sneller dan Hamilton

Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP Hongarije: Verstappen sneller dan Hamilton

Na een flinke tegenvaller op de baan van Hongarije twee weken geleden, is het tijd voor Max Verstappen om zijn revanche te nemen dit weekend. Vanmiddag vond de eerste vrije training plaats, waarbij er sprake was van veel onoplettendheid bij de coureurs.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 1</em> Formule 1 GP Hongarije: Verstappen sneller dan Hamilton Na een flinke tegenvaller op de baan van Hongarije twee weken geleden, is het tijd voor Max Verstappen om zijn revanche te nemen dit weekend. Vanmiddag vond de eerste vrije training plaats, waarbij er sprake was van veel onoplettendheid bij de coureurs. Lees verder onder de video. Max pakt de winstHoewel het pas de eerste training is, laat Max wel direct weer zien wat hij waard is. Hij klokt de snelste tijd en laat Mercedes achter zich. Het is deze training afzien voor Lewis Hamilton, die achter Verstappen en Hamilton's teamgenoot Valtteri Bottas eindigt. Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk hierboven. Bekijk ook Max Verstappen over tegenvallende kwalificatie GP Silverstone: "Enorm veel onderstuur" Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 GP van Groot-Brittannië: Verstappen klokt snelste tijd Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP Hongarije: Verstappen sneller dan Hamilton

Max pakt de winst
Hoewel het pas de eerste training is, laat Max wel direct weer zien wat hij waard is. Hij klokt de snelste tijd en laat Mercedes achter zich. Het is deze training afzien voor Lewis Hamilton, die achter Verstappen en Hamilton's teamgenoot Valtteri Bottas eindigt.

Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP Hongarije: Verstappen sneller dan Hamilton of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier