Zien: social media actie zorgt voor 220 ton hooi voor boeren in Limburg

Zien: social media actie zorgt voor 220 ton hooi voor boeren in Limburg

Door de overstromingen in Limburg een paar weken terug zitten veel veehouders en hobbyboeren met de handen in het haar. De meeste dieren zijn gelukkig in veiligheid gebracht, maar hun voer was niet meer te redden. Om ervoor te zorgen dat het Limburgse vee niet op een houtje hoeft te bijten, bedacht Angélique Venhorst een actie. Zij wist met 12.000 kilo hooi bij elkaar te sprokkelen voor de dieren, maar toen ze haar actie op social media deelde, waren zoveel mensen enthousiast dat er inmiddels 220 ton hooi is verzameld.

Zien: social media actie zorgt voor <em>220 ton hooi</em> voor boeren in Limburg Door de overstromingen in Limburg een paar weken terug zitten veel veehouders en hobbyboeren met de handen in het haar. De meeste dieren zijn gelukkig in veiligheid gebracht, maar hun voer was niet meer te redden. Om ervoor te zorgen dat het Limburgse vee niet op een houtje hoeft te bijten, bedacht Angélique Venhorst een actie. Zij wist met 12.000 kilo hooi bij elkaar te sprokkelen voor de dieren, maar toen ze haar actie op social media deelde, waren zoveel mensen enthousiast dat er inmiddels 220 ton hooi is verzameld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Zien: bedreigde Johan Derksen snapt niets van beveiliging voor kopschoppers Mallorca Bekijk deze video » Video: Joshua (15) overleden na steekpartij Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: social media actie zorgt voor 220 ton hooi voor boeren in Limburg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier