Zien: Max Verstappen snijdt Lewis Hamilton af in de pitlane GP Hongarije

Zien: Max Verstappen snijdt Lewis Hamilton af in de pitlane GP Hongarije

In de vorige Grand Prix van Hongarije werd Max Verstappen van de baan gereden door zijn grootste concurrent Lewis Hamilton. Verstappen eindigde in het ziekenhuis, maar is inmiddels weer fit genoeg om te racen.

Zien: Max Verstappen snijdt <em>Lewis Hamilton</em> af in de pitlane GP Hongarije In de vorige Grand Prix van Hongarije werd Max Verstappen van de baan gereden door zijn grootste concurrent Lewis Hamilton. Verstappen eindigde in het ziekenhuis, maar is inmiddels weer fit genoeg om te racen. Rivaliteit stijgtVerstappen wist de vorige race dus geen punten te pakken, terwijl Lewis Hamilton de eerste prijs binnensleepte. Het is dus tijd voor revanche en deze rivaliteit begint al in de pitbox. Tegelijkertijd komen de coureurs de box uitrijden, waarbij Verstappen Hamilton precies afsnijdt. Bekijk de video van Formule 1 hierboven. Bekijk ook De Oranjezomer: moet Viktor Orbán ingrijpen in conflict Hamilton/Verstappen? Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP Hongarije: Verstappen sneller dan Hamilton Bekijk deze video »

Rivaliteit stijgt
Verstappen wist de vorige race dus geen punten te pakken, terwijl Lewis Hamilton de eerste prijs binnensleepte. Het is dus tijd voor revanche en deze rivaliteit begint al in de pitbox. Tegelijkertijd komen de coureurs de box uitrijden, waarbij Verstappen Hamilton precies afsnijdt.

Bekijk de video van Formule 1 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Max Verstappen snijdt Lewis Hamilton af in de pitlane GP Hongarije of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier