B&B Vol Liefde: de bromance tussen Melvin en Pascal

B&B Vol Liefde: de bromance tussen Melvin en Pascal

Of Debbie de liefde gaat vinden in het programma B&B Vol Liefde is nog maar de vraag. Een ding is wel zeker en dat is dat Pascal en Melvin elkaar helemaal gevonden hebben. Er wordt zelfs gesproken over een zogenaamde bromance. Als ze geen liefde vinden, hebben ze in ieder geval elkaar nog!

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: de bromance tussen Melvin en Pascal Of Debbie de liefde gaat vinden in het programma B&B Vol Liefde is nog maar de vraag. Een ding is wel zeker en dat is dat Pascal en Melvin elkaar helemaal gevonden hebben. Er wordt zelfs gesproken over een zogenaamde bromance. Als ze geen liefde vinden, hebben ze in ieder geval elkaar nog! B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Bert wil dat er 'gezogen' wordt, maar dat kan niet op beeld Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Gwen bindt strijd aan met Romana Bekijk deze video »

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op B&B Vol Liefde: de bromance tussen Melvin en Pascal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier