Buienradar zaterdag: onstuimige dag met veel wind (video)

Buienradar zaterdag: onstuimige dag met veel wind (video)

In het zuiden van Europa kunnen vakantiegangers momenteel genieten van temperaturen tot de veertig graden, terwijl wij het moeten doen met windhozen en veel regenbuien. Zaterdag wordt het onstuimig weer met in de ochtend wat buien. Aan het eind van de middag klaart het op. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar zaterdag</em>: onstuimige dag met veel wind (video) In het zuiden van Europa kunnen vakantiegangers momenteel genieten van temperaturen tot de veertig graden, terwijl wij het moeten doen met windhozen en veel regenbuien. Zaterdag wordt het onstuimig weer met in de ochtend wat buien. Aan het eind van de middag klaart het op. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Zien: Lieke van Lexmond wil spiriteel tv-programma met kosmisch weerbericht Bekijk deze video » Buienradar maandag: flinke regen- en onweersbuien Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar zaterdag: onstuimige dag met veel wind (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Buienradar zaterdag: onstuimige dag met veel wind (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier