Zien: Wilfred Genee vindt Oranjezomer leuker dan vooraf gedacht

Zien: Wilfred Genee vindt Oranjezomer leuker dan vooraf gedacht

Na een marathon van ruim tachtig uitzendingen van De Oranjezomer op SBS6, kan Wilfred Genee vrijdag beginnen aan zijn vakantie. Met verslaggever Jordi Versteegden blikt de presentator terug. Hij had vooraf nooit gedacht dat dit zo'n leuk programma zou worden, maar is blij dat hij nu tijd aan zijn gezin kan besteden.

Zien: Wilfred Genee vindt <em>Oranjezomer</em> leuker dan vooraf gedacht Na een marathon van ruim tachtig uitzendingen van De Oranjezomer op SBS6, kan Wilfred Genee vrijdag beginnen aan zijn vakantie. Met verslaggever Jordi Versteegden blikt de presentator terug. Hij had vooraf nooit gedacht dat dit zo'n leuk programma zou worden, maar is blij dat hij nu tijd aan zijn gezin kan besteden. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: bedreigde Johan Derksen snapt niets van beveiliging voor kopschoppers Mallorca Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Chris Woerts meldt nieuwe Chinese interesse in ADO Den Haag Bekijk deze video »
TV :
Zien: Wilfred Genee vindt Oranjezomer leuker dan vooraf gedacht

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wilfred Genee vindt Oranjezomer leuker dan vooraf gedacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier