Vanavond in Code van Coppens: Patrick Martens duwt Quinty Trusfull van glijbaan

Vanavond in Code van Coppens: Patrick Martens duwt Quinty Trusfull van glijbaan

In hetSBS6 programma Code van Coppens: De wraak van de Belgen maken de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens een bijzondere escaperoom voor verschillende BN'ers. Dit keer nemen zanger Xander de Buisonjé en zijn zoon Sem het op tegen Quinty Trustfull en Patrick Martens. Wie ontsnapt als eerste uit het verlaten laboratorium op Antarctica?

Vanavond in <em>Code van Coppens</em>: Patrick Martens duwt Quinty Trusfull van glijbaan In hetSBS6 programma Code van Coppens: De wraak van de Belgen maken de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens een bijzondere escaperoom voor verschillende BN'ers. Dit keer nemen zanger Xander de Buisonjé en zijn zoon Sem het op tegen Quinty Trustfull en Patrick Martens. Wie ontsnapt als eerste uit het verlaten laboratorium op Antarctica? Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20:20 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste momenten van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Code van Coppens: Leonie Ter Braak en Tina de Bruin "Hou je mond dicht!" Bekijk deze video » Vanavond bij Code van Coppens: "Voelt als eerste vrijpartij!" (video) Bekijk deze video »

Code van Coppens: De wraak van de Belgen is elke zondag om 20:20 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste momenten van Code van Coppens: De wraak van de Belgen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Code van Coppens: Patrick Martens duwt Quinty Trusfull van glijbaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier