Bekijk de heftige trailer van de miniserie Brand New Cherry Flavor

Bekijk de heftige trailer van de miniserie Brand New Cherry Flavor

Dit is niet zomaar een film over wraak. Een filmmaker gaat begin jaren '90 naar Hollywood om haar film op te nemen, maar valt door een gehallucineerd konijnenhol vol seks, magie, wraak − en katjes. 'Brand New Cherry Flavor' is een nieuwe miniserie met Rosa Salazar, Catherine Keener, Eric Lange, Jeff Ward en Manny Jacinto, die 13 augustus in première gaat.

Bekijk de heftige trailer van de miniserie <em>Brand New Cherry Flavor</em> Dit is niet zomaar een film over wraak. Een filmmaker gaat begin jaren '90 naar Hollywood om haar film op te nemen, maar valt door een gehallucineerd konijnenhol vol seks, magie, wraak − en katjes. 'Brand New Cherry Flavor' is een nieuwe miniserie met Rosa Salazar, Catherine Keener, Eric Lange, Jeff Ward en Manny Jacinto, die 13 augustus in première gaat. Bekijk de video van Netflix hierboven. Bekijk ook Bekijk de trailer van Outer Banks seizoen 2: vanaf 30 juli te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Vivo: vanaf 6 augustus te zien op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de heftige trailer van de miniserie Brand New Cherry Flavor

Bekijk de video van Netflix hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de heftige trailer van de miniserie Brand New Cherry Flavor of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV