Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP Hongarije: Mercedes pakt winst

Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP Hongarije: Mercedes pakt winst

Max Verstappen ging aardig lekker tijdens de eerste vrije training, maar heeft veel moeite met de balans in de tweede vrije training. Hij eindigt helaas dan ook als derde.

Lees verder onder de video.

Samenvatting <em>vrije training 2</em> Formule 1 GP Hongarije: Mercedes pakt winst Max Verstappen ging aardig lekker tijdens de eerste vrije training, maar heeft veel moeite met de balans in de tweede vrije training. Hij eindigt helaas dan ook als derde. Lees verder onder de video. Wat foutjes hier en daarVerstappen verliest het op drietiende van een seconde op beide Mercedessen. Zowel Valtteri Bottas als Lewis Hamilton waren ontzettend snel deze tweede training, maar Hamilton maakte wel wat foutjes in de bochten. De enige die het bijna vlekkeloos afging was Bottas. Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk hierboven. Bekijk ook Zien: Max Verstappen snijdt Lewis Hamilton af in de pitlane GP Hongarije Bekijk deze video » Zien: Lewis Hamilton in de problemen tijdens vrije training 2 GP Hongarije Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP Hongarije: Mercedes pakt winst

Wat foutjes hier en daar
Verstappen verliest het op drietiende van een seconde op beide Mercedessen. Zowel Valtteri Bottas als Lewis Hamilton waren ontzettend snel deze tweede training, maar Hamilton maakte wel wat foutjes in de bochten. De enige die het bijna vlekkeloos afging was Bottas.

Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP Hongarije: Mercedes pakt winst of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier