Video: Dit is de reden dat Scarlett Johansson Disney aanklaagd

Video: Dit is de reden dat Scarlett Johansson Disney aanklaagd

Actrice Scarlett Johansson klaagt de Walt Disney Company aan, dat werd donderdag bekend. Dat heeft te maken met haar betaling voor de film Black Widow.

Video: Dit is de reden dat <em>Scarlett Johansson</em> Disney aanklaagd Actrice Scarlett Johansson klaagt de Walt Disney Company aan, dat werd donderdag bekend. Dat heeft te maken met haar betaling voor de film Black Widow. Disney+Volgens de advocaten van Johansson was namelijk niets afgesproken over de directe release op streamingdienst Disney+. Dat kost haar rond de 50 miljoen dollar. Disney vind de aanklacht "teleurstellend". Bekijk de explainer van ABC hierboven. Trailer Black Widow Bekijk deze trailer » Black Widow vanaf 9 juli in bioscoop en op Disney+, bekijk de trailer Bekijk deze video » Marvel onthult beelden en data nieuwe films en series: bekijk spectaculaire trailer Bekijk deze video »
Film :
Video: Dit is de reden dat Scarlett Johansson Disney aanklaagd

Disney+
Volgens de advocaten van Johansson was namelijk niets afgesproken over de directe release op streamingdienst Disney+. Dat kost haar rond de 50 miljoen dollar. Disney vind de aanklacht "teleurstellend".

Bekijk de explainer van ABC hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV