Nikkie Plessen over nieuwe film House of Gucci: "Beeld van mode en gevaarlijk"

Nikkie Plessen over nieuwe film House of Gucci: "Beeld van mode en gevaarlijk"

Lady Gaga schittert als "Lady Gucci" in de nieuwe film House of Gucci. Het modebeeld van de jaren '80 en '90 is naast de sterrencast (met Leto, Al Pacino en Hayek) de grote ster van deze film. Nikkie is enthousiast: "Je krijgt een beeld van mode en het is gevaarlijk. Dat wil je kijken."

<em>Nikkie Plessen</em> over nieuwe film <em>House of Gucci</em>: &quot;Beeld van mode en gevaarlijk&quot; Lady Gaga schittert als "Lady Gucci" in de nieuwe film House of Gucci. Het modebeeld van de jaren '80 en '90 is naast de sterrencast (met Leto, Al Pacino en Hayek) de grote ster van deze film. Nikkie is enthousiast: "Je krijgt een beeld van mode en het is gevaarlijk. Dat wil je kijken." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook de volledige trailer van House of Gucci. Bekijk ook Video: meer mondkapjes dan publiek, dit was Fashion Week dit jaar Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Grote modehuizen kunnen een voorbeeld nemen aan stijlicoon Freek Vonk Bekijk deze video » Bekijk de trailer van House of Gucci, 24 november in de bioscoop Bekijk deze video »
Film :
Nikkie Plessen over nieuwe film House of Gucci: "Beeld van mode en gevaarlijk"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook de volledige trailer van House of Gucci.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nikkie Plessen over nieuwe film House of Gucci: "Beeld van mode en gevaarlijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier