Vanavond bij Op1: Ellen van Langen, Ad Visser, Frans Bauer en meer

Vanavond bij Op1: Ellen van Langen, Ad Visser, Frans Bauer en meer

Vanavond bij Op1:

  • Het Olympisch succes wordt vanavond besproken het vanavond met wielerfanaat Bas Tietema, maker van Tour de Tietema en drijvende kracht achter het winnaarsfilmpje dat viral ging vandaag. Daarnaast Ellen van Langen en sportjournalist Suse van Kleef.
  • Tien jaar lag het album Welcome 2 America in een kluis, omdat Prince op het laatste moment toch niet helemaal tevreden bleek. Vandaag is die kluis dan toch geopend en is de ‘verloren plaat’ van His Royal Badness voor iedereen te beluisteren. Popjournalist Ad Visser en radio-dj bij Sublime Angelique Houtveen zijn groot bewonderaars en kunnen de uitbreiding van zijn al rijke oeuvre wel waarderen.

Vanavond bij <em>Op1</em>: Ellen van Langen, Ad Visser, Frans Bauer en meer Vanavond bij Op1: Het Olympisch succes wordt vanavond besproken het vanavond met wielerfanaat Bas Tietema, maker van Tour de Tietema en drijvende kracht achter het winnaarsfilmpje dat viral ging vandaag. Daarnaast Ellen van Langen en sportjournalist Suse van Kleef. Tien jaar lag het album Welcome 2 America in een kluis, omdat Prince op het laatste moment toch niet helemaal tevreden bleek. Vandaag is die kluis dan toch geopend en is de ‘verloren plaat’ van His Royal Badness voor iedereen te beluisteren. Popjournalist Ad Visser en radio-dj bij Sublime Angelique Houtveen zijn groot bewonderaars en kunnen de uitbreiding van zijn al rijke oeuvre wel waarderen. Afgelopen week overleed oprichter van Stichting Ambulance Wens, Kees Veldboer. Hij vervulde vele laatste wensen met de stichting die hij bedacht toen hij zelf werkzaam was als ambulancebroeder. Hij was een held van Frans Bauer en die hielp hem graag met het vervullen van laatste wensen. Vorige week kwam op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca de 27-jarige Carlo door mishandeling om het leven. Hoofdofficier van justitie Midden-Nederland Rutger Jeuken reageert vanavond in Op1 en vertelt hoe het nu verder gaat. Vanavond presenteren Margje Fikse en Kefah Allush Op1. De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Ellen van Langen, Ad Visser, Frans Bauer en meer

  • Afgelopen week overleed oprichter van Stichting Ambulance Wens, Kees Veldboer. Hij vervulde vele laatste wensen met de stichting die hij bedacht toen hij zelf werkzaam was als ambulancebroeder. Hij was een held van Frans Bauer en die hielp hem graag met het vervullen van laatste wensen.
  • Vorige week kwam op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca de 27-jarige Carlo door mishandeling om het leven. Hoofdofficier van justitie Midden-Nederland Rutger Jeuken reageert vanavond in Op1 en vertelt hoe het nu verder gaat.

Vanavond presenteren Margje Fikse en Kefah Allush Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Ellen van Langen, Ad Visser, Frans Bauer en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier