De Oranjezomer gemist? Jan Boskamp lacht om eigen grap "zoon" Thomas van Groningen

De Oranjezomer gemist? Jan Boskamp lacht om eigen grap "zoon" Thomas van Groningen

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Jan Boskamp lacht om eigen grap &quot;zoon&quot; Thomas van Groningen Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp kan - als vanouds - weer heerlijk lachen om een eigen grap. Ditmaal is Thomas van Groningen, gebombardeerd tot de zoon van Boskamp, aan de beurt: "Ik dacht dat de balk brak." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jan Boskamp kan - als vanouds - weer heerlijk lachen om een eigen grap. Ditmaal is Thomas van Groningen, gebombardeerd tot de zoon van Boskamp, aan de beurt: "Ik dacht dat de balk brak."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Jan Boskamp lacht om eigen grap "zoon" Thomas van Groningen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV