De Oranjezomer gemist? Truus van Gaal niet blij met Louis als bondscoach

De Oranjezomer gemist? Truus van Gaal niet blij met Louis als bondscoach

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? <em>Truus van Gaal</em> niet blij met Louis als bondscoach Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Truus van Gaal schijnt geen liefhebber te zijn van de nieuwe job van haar Louis: "Zo'n Truus denkt ook: we zitten in Portugal in het zonnetje. Straks krijgt 'ie die zeikpers weer over zich heen, wij voorop", zegt Derksen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Truus van Gaal schijnt geen liefhebber te zijn van de nieuwe job van haar Louis: "Zo'n Truus denkt ook: we zitten in Portugal in het zonnetje. Straks krijgt 'ie die zeikpers weer over zich heen, wij voorop", zegt Derksen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Truus van Gaal niet blij met Louis als bondscoach of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier