Marcel van Roosmalen over huldiging Olympiërs: "Martens en Miedema schoten expres mis"

Marcel van Roosmalen over huldiging Olympiërs: "Martens en Miedema schoten expres mis"

Marcel van Roosmalen is vrijdag weer ouderwets op dreef met zijn column 'Buitenspel'. Hij vindt de huldiging van de Olympiërs vreselijk.

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Marcel van Roosmalen</em> over huldiging Olympiërs: &quot;Martens en Miedema schoten expres mis&quot; Marcel van Roosmalen is vrijdag weer ouderwets op dreef met zijn column 'Buitenspel'. Hij vindt de huldiging van de Olympiërs vreselijk. Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. HumbertoHij heeft een diep medelijden voor de medaillewinnaars: "Hij staat naast Humberto Tan. Waarom moet iedereen naar Humberto Tan toe? Ik hoop dat ze 'm naar de zee dragen en er in smijten." De tekst gaat verder onder deze video's Marcel van Roosmalen vernietigend over Jacques Brinkman: "Alles beter weten" Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen over Japan: "Ons medailleklassement gaat naar de kloten" Bekijk deze video » Oranje LeeuwinnenVan Roosmalen denkt dat de Leeuwinnen expres hebben verloren van Amerika: "Ze waren in ieder geval op tijd thuis om te koken." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Humberto
Hij heeft een diep medelijden voor de medaillewinnaars: "Hij staat naast Humberto Tan. Waarom moet iedereen naar Humberto Tan toe? Ik hoop dat ze 'm naar de zee dragen en er in smijten."

De tekst gaat verder onder deze video's

Oranje Leeuwinnen
Van Roosmalen denkt dat de Leeuwinnen expres hebben verloren van Amerika: "Ze waren in ieder geval op tijd thuis om te koken."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marcel van Roosmalen over huldiging Olympiërs: "Martens en Miedema schoten expres mis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV