Op1 gemist? Frans Bauer over overleden Kees Veldboer: "Moet niet vergeten worden"

Op1 gemist? Frans Bauer over overleden Kees Veldboer: "Moet niet vergeten worden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Kees Veldboer is deze week op 62-jarige leeftijd overleden. Hij was de oprichter en directeur van Stichting Ambulance Wens, een stichting die laatste wensen van zieke mensen probeert te vervullen. Frans Bauer was gisteravond te gast bij Op1 en hij heeft regelmatig meegewerkt met dit soort wensen, maar hij vertelde vooral dat Veldboer de grote man was achter de wensen, samen met alle vrijwilligers. "De vreugde die gepaard gaat met die wensen, is waar Kees voor leefde."

<em>Op1</em> gemist? Frans Bauer over overleden Kees Veldboer: &quot;Moet niet vergeten worden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Kees Veldboer is deze week op 62-jarige leeftijd overleden. Hij was de oprichter en directeur van Stichting Ambulance Wens, een stichting die laatste wensen van zieke mensen probeert te vervullen. Frans Bauer was gisteravond te gast bij Op1 en hij heeft regelmatig meegewerkt met dit soort wensen, maar hij vertelde vooral dat Veldboer de grote man was achter de wensen, samen met alle vrijwilligers. "De vreugde die gepaard gaat met die wensen, is waar Kees voor leefde." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Frans Bauer over overleden Kees Veldboer: "Moet niet vergeten worden"

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Frans Bauer over overleden Kees Veldboer: "Moet niet vergeten worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier