Ad Visser bij Op1 over serieuze maatschappijkritiek in nieuwe muziek Prince

Ad Visser bij Op1 over serieuze maatschappijkritiek in nieuwe muziek Prince

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Sinds deze week is het 'nieuwe' album van Prince te koop: Coming 2 America. Het album is echter al in 2010 gemaakt, en is om onduidelijke redenen nooit uitgebracht. De artiest, die in 2016 overleed, stopte het album vol met serieuze maatschappijkritiek, zegt Ad Visser. Hij is onder de indruk van de teksten van 11 jaar geleden, die volgens Visser actueler zijn dan ooit.

Ad Visser bij <em>Op1</em> over <em>serieuze maatschappijkritiek</em> in nieuwe muziek Prince Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sinds deze week is het 'nieuwe' album van Prince te koop: Coming 2 America. Het album is echter al in 2010 gemaakt, en is om onduidelijke redenen nooit uitgebracht. De artiest, die in 2016 overleed, stopte het album vol met serieuze maatschappijkritiek, zegt Ad Visser. Hij is onder de indruk van de teksten van 11 jaar geleden, die volgens Visser actueler zijn dan ooit. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ad Visser bij Op1 over serieuze maatschappijkritiek in nieuwe muziek Prince

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ad Visser bij Op1 over serieuze maatschappijkritiek in nieuwe muziek Prince of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier