Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van 'Het echte leven in de dierentuin' trekt zwarte neushoorn Naima zich terug in haar stal. Ze kan ieder moment bevallen van een nieuw jong. PuberenWandelend blad Phileine blijkt zich te kunnen voortplanten zonder man. Aziatische olifant Sunay is aan het puberen en heeft het gemunt op zijn weerloze oma Irma. En amoerpanter Kitan betreedt het domein van vrouwtje Vatne. Over dit programmaVerborgen camera's leggen dit seizoen het dierenleven in Diergaarde Blijdorp vast. De gepassioneerde verzorgers vertellen wat hun dieren dag en nacht beleven en wat dat betekent. Hartverwarmend: zwartneushaaien geboren in Diergaarde Blijdorp Rotterdam Bekijk deze video » Unieke beelden: Apen in Amerikaanse dierentuin gevaccineerd tegen corona Bekijk deze video » Video: prinses Margriet heropent Artis Bekijk deze video » Video: olifanten in dierentuin in India getest op corona na overlijden leeuwin Bekijk deze video »
Uitzending :
Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van 'Het echte leven in de dierentuin' trekt zwarte neushoorn Naima zich terug in haar stal. Ze kan ieder moment bevallen van een nieuw jong.

Puberen
Wandelend blad Phileine blijkt zich te kunnen voortplanten zonder man. Aziatische olifant Sunay is aan het puberen en heeft het gemunt op zijn weerloze oma Irma. En amoerpanter Kitan betreedt het domein van vrouwtje Vatne.

Over dit programma
Verborgen camera's leggen dit seizoen het dierenleven in Diergaarde Blijdorp vast. De gepassioneerde verzorgers vertellen wat hun dieren dag en nacht beleven en wat dat betekent.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het echte leven in de dierentuin

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het echte leven in de dierentuin gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier