Hollandse Zaken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hollandse Zaken gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hollandse Zaken gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week in Hollandse Zaken een reportage over het verdriet van tienduizenden grootouders die hun kleinkinderen niet meer zien. FamilieruzieVaak is de situatie het gevolg van een vechtscheiding of een hoog opgelopen familieruzie. De opa’s en oma’s hebben geen idee hoe het met hun kleinkinderen gaat: geen berichtjes, geen bezoekjes en cadeautjes die worden teruggestuurd. Ook voor de kleinkinderen kunnen de gevolgen groot zijn. RechterGrootouders die het overkomt staan met lege handen. Alleen wie bij de rechter kan aantonen een grote rol te spelen in het leven van de kleinkinderen maakt kans op iets van een omgangsregeling. Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: Angst voor honden van buurman Mark: "Het lijkt gevaarlijk" Bekijk deze video » Video: vader Meghan Markle onderneemt juridische stappen tegen Harry en Meghan Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Deze week in Hollandse Zaken een reportage over het verdriet van tienduizenden grootouders die hun kleinkinderen niet meer zien.

Familieruzie
Vaak is de situatie het gevolg van een vechtscheiding of een hoog opgelopen familieruzie. De opa’s en oma’s hebben geen idee hoe het met hun kleinkinderen gaat: geen berichtjes, geen bezoekjes en cadeautjes die worden teruggestuurd. Ook voor de kleinkinderen kunnen de gevolgen groot zijn.

Rechter
Grootouders die het overkomt staan met lege handen. Alleen wie bij de rechter kan aantonen een grote rol te spelen in het leven van de kleinkinderen maakt kans op iets van een omgangsregeling.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hollandse Zaken

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hollandse Zaken gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier