Live stream triatlon gemengde estafette (Olympische Spelen)

Live stream triatlon gemengde estafette (Olympische Spelen)

Kijk zaterdag 31 juli vanaf 00.20 uur LIVE naar de triatlon gemengd estafette via de livestream hierboven.

Bekijk het volledige programma van het triatlon op de Olympische Spelen.

Alles van het triatlon op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>triatlon</em> gemengde estafette (Olympische Spelen) Kijk zaterdag 31 juli vanaf 00.20 uur LIVE naar de triatlon gemengd estafette via de livestream hierboven. Bekijk het volledige programma van het triatlon op de Olympische Spelen. Alles van het triatlon op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020. Bekijk ook Bizarre beelden: start triatlon verpest door boot (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Zien: Rachel Klamer komt als vierde juichend over de finish bij triatlon Bekijk deze video »
Live :
Live stream triatlon gemengde estafette (Olympische Spelen)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Live stream triatlon gemengde estafette (Olympische Spelen) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier