Live stream windsurfen met Kiran Badloe (zaterdag 31 juli)

Live stream windsurfen met Kiran Badloe (zaterdag 31 juli)

Kijk zaterdag 31 juli vanaf 07.30 uur LIVE naar het windsurfen met Kiran Badloe via bovenstaande livestream.

Bekijk het volledige programma van het zeilen op de Olympische Spelen.

Alles van het windsurfen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Live stream <em>windsurfen</em> met Kiran Badloe (zaterdag 31 juli) Kijk zaterdag 31 juli vanaf 07.30 uur LIVE naar het windsurfen met Kiran Badloe via bovenstaande livestream. Bekijk het volledige programma van het zeilen op de Olympische Spelen. Alles van het windsurfen op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.
Live :
Live stream windsurfen met Kiran Badloe (zaterdag 31 juli)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream windsurfen met Kiran Badloe (zaterdag 31 juli) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier