Nieuwsuur: dit zijn de gevolgen van het dragen of afzetten van een hoofddoek

Nieuwsuur: dit zijn de gevolgen van het dragen of afzetten van een hoofddoek

<em>Nieuwsuur</em>: dit zijn de gevolgen van het dragen of afzetten van een <em>hoofddoek</em> Je werkgever mag je verbieden een hoofddoek te dragen, oordeelde de rechter deze maand opnieuw. Zo'n verbod mag als neutraliteit uitstralen voor het werk belangrijk is. De uitspraak levert voor sommige vrouwen in Nederland een probleem op. In deze video van Nieuwsuur maken we bijvoorbeeld kennis met Sarah. Haar droombaan blijft voorlopig onbereikbaar, want ze is trots op haar hoofddoek. De hijab (hoofddoek) is voor haar een uiting van het geloof. Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Bekijk ook Video: met deze digitale munt ga jij in de toekomst betalen Bekijk deze video » Nieuwsuur: "Beperken coronavaccin-weigeraars de vrijheden van de hele bevolking?" Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur: dit zijn de gevolgen van het dragen of afzetten van een hoofddoek

Je werkgever mag je verbieden een hoofddoek te dragen, oordeelde de rechter deze maand opnieuw. Zo'n verbod mag als neutraliteit uitstralen voor het werk belangrijk is. De uitspraak levert voor sommige vrouwen in Nederland een probleem op. In deze video van Nieuwsuur maken we bijvoorbeeld kennis met Sarah. Haar droombaan blijft voorlopig onbereikbaar, want ze is trots op haar hoofddoek. De hijab (hoofddoek) is voor haar een uiting van het geloof.

Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: dit zijn de gevolgen van het dragen of afzetten van een hoofddoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier