Humberto: Guido Hendrikx stond voor meer dan 400 voordeuren voor documentaire

Humberto: Guido Hendrikx stond voor meer dan 400 voordeuren voor documentaire

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

De bel gaat, je loopt naar de voordeur en doet open. Op dat moment staat er iemand met draaiende camera jou te filmen. Wat zou je doen? Filmmaker Guido Hendrikx ging voor zijn documentaire A man and a camera het experiment aan en stond zo voor meer dan vierhonderd voordeuren. En dat levert heel veel verschillende reacties op. Hij vertelde er gisteravond over bij Humberto.

<em>Humberto</em>: Guido Hendrikx stond voor meer dan <em>400 voordeuren</em> voor documentaire Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. De bel gaat, je loopt naar de voordeur en doet open. Op dat moment staat er iemand met draaiende camera jou te filmen. Wat zou je doen? Filmmaker Guido Hendrikx ging voor zijn documentaire A man and a camera het experiment aan en stond zo voor meer dan vierhonderd voordeuren. En dat levert heel veel verschillende reacties op. Hij vertelde er gisteravond over bij Humberto. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Guido Hendrikx stond voor meer dan 400 voordeuren voor documentaire

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Guido Hendrikx stond voor meer dan 400 voordeuren voor documentaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier