Windsurfer Kiran Badloe wint GOUD op de Olympische Spelen (video)

Windsurfer Kiran Badloe wint GOUD op de Olympische Spelen (video)

De favoriet maakt het waar. Kiran Badloe wint het windsurfen op de Olympische Spelen in Tokio. In de medalrace hoefde hij alleen nog maar te finishen. Drie concurrenten werden gediskwalificeerd en Badloe zelf kwam als tweede over de finish. Ruim genoeg voor de gouden medaille.

Windsurfer <em>Kiran Badloe</em> wint GOUD op de Olympische Spelen (video) De favoriet maakt het waar. Kiran Badloe wint het windsurfen op de Olympische Spelen in Tokio. In de medalrace hoefde hij alleen nog maar te finishen. Drie concurrenten werden gediskwalificeerd en Badloe zelf kwam als tweede over de finish. Ruim genoeg voor de gouden medaille. Bekijk hierboven hoe Badloe het goud definitief binnenhaalt. Kijk ook hoe laat al het zeilen op de Olympische Spelen is. Zien: windsurfer Kiran Badloe is zo goed als zeker van gouden medaille Bekijk deze video » Frank Dane mag windsurfer Kiran Badloe niet feliciteren: "Laten we het niet jinxen" (video) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Windsurfer Kiran Badloe wint GOUD op de Olympische Spelen (video)

Bekijk hierboven hoe Badloe het goud definitief binnenhaalt. Kijk ook hoe laat al het zeilen op de Olympische Spelen is.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Windsurfer Kiran Badloe wint GOUD op de Olympische Spelen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier