Freek Vonk bij Humberto met bijzondere degenkrab: "Fascinerend dier!"

Freek Vonk bij Humberto met bijzondere degenkrab: "Fascinerend dier!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Franse wetenschappers hebben een bijzondere ontdekking gedaan: de coelacanth, een enorme vis die al sinds de prehistorie bestaat; kan geen twintig, maar honderd jaar oud worden. De coelacanth is een unieke vis in ons dierenrijk. Freek Vonk vertelde erover bij Humberto. Daarnaast had hij ook een ander bijzonder dier bij zich: de degenkrab, een fascinerend dier, zo legt hij uit.

Freek Vonk bij <em>Humberto</em> met bijzondere <em>degenkrab</em>: &quot;Fascinerend dier!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Franse wetenschappers hebben een bijzondere ontdekking gedaan: de coelacanth, een enorme vis die al sinds de prehistorie bestaat; kan geen twintig, maar honderd jaar oud worden. De coelacanth is een unieke vis in ons dierenrijk. Freek Vonk vertelde erover bij Humberto. Daarnaast had hij ook een ander bijzonder dier bij zich: de degenkrab, een fascinerend dier, zo legt hij uit. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Freek Vonk bij Humberto met bijzondere degenkrab: "Fascinerend dier!"

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Freek Vonk bij Humberto met bijzondere degenkrab: "Fascinerend dier!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier