Video: de Crazy Pianos luiden het weekend in bij Humberto

Video: de Crazy Pianos luiden het weekend in bij Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv.

Humberto is voor twee weken verhuisd naar Scheveningen en bij een verhuizing horen natuurlijk nieuwe buren. Naast Humberto wonen nu de legendarische Crazy Pianos en gisteravond hebben ze voor één keer hun eigen bar verlaten en om het weekend in te luiden bij Humberto.

Video: de <em>Crazy Pianos</em> luiden het weekend in bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 30 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken via Gids.tv. Humberto is voor twee weken verhuisd naar Scheveningen en bij een verhuizing horen natuurlijk nieuwe buren. Naast Humberto wonen nu de legendarische Crazy Pianos en gisteravond hebben ze voor één keer hun eigen bar verlaten en om het weekend in te luiden bij Humberto. Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: de Crazy Pianos luiden het weekend in bij Humberto

Bekijk het fragment van Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: de Crazy Pianos luiden het weekend in bij Humberto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier