Zien: Davina Michelle maakt uitglijder tijdens optreden

Zien: Davina Michelle maakt uitglijder tijdens optreden

Davina Michelle stond op het podium van het Olympisch Stadion om daar tientallen mensen te vermaken. Terwijl ze een ronde deed door het publiek, maakte de zangeres een flinke uitglijder.

Zien: <em>Davina Michelle</em> maakt uitglijder tijdens optreden Davina Michelle stond op het podium van het Olympisch Stadion om daar tientallen mensen te vermaken. Terwijl ze een ronde deed door het publiek, maakte de zangeres een flinke uitglijder. ProfessioneelDe zangeres blijft er niet lang bij stilstaan, of eigenlijk zitten. Professioneel als ze is, staat ze direct op, lacht ze de val weg en zingt ze met gemak verder. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Davina Michelle over solo-concert Ahoy: ''Samenkomst van mijn hyperactieve levensstijl'' Bekijk deze video » Demi Lovato fan van Davina Michelle's stemgeluid: "WOWWOWWOW" (video) Bekijk deze video » Davina Michelle te zien op billboard Times Square: ''Gelijk mijn moeder geappt'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Davina Michelle maakt uitglijder tijdens optreden

Professioneel
De zangeres blijft er niet lang bij stilstaan, of eigenlijk zitten. Professioneel als ze is, staat ze direct op, lacht ze de val weg en zingt ze met gemak verder.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Davina Michelle maakt uitglijder tijdens optreden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier