Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP Hongarije: Hamilton opnieuw snelste

Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP Hongarije: Hamilton opnieuw snelste

Tijdens de derde vrije training van de GP van Hongarije is Lewis Hamilton als eerste geëindigd. Max Verstappen mocht de tweede plek innemen en Bottas zat daar vlak achter op plek drie.

Samenvatting <em>vrije training 3</em> Formule 1 GP Hongarije: Hamilton opnieuw snelste Tijdens de derde vrije training van de GP van Hongarije is Lewis Hamilton als eerste geëindigd. Max Verstappen mocht de tweede plek innemen en Bottas zat daar vlak achter op plek drie. BalansWaar Verstappen de balans in de tweede vrije training kwijt was, lijkt hij deze weer gevonden te hebben. Daar moest hij twee wagens van Mercedes voor hem laten, maar dat is er nu nog maar een. Mick Schumacher crashte, maar is in orde. Het is echter nog de vraag of hij meedoet aan de kwalificatie. Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk hierboven. Bekijk ook Zien: Max Verstappen snijdt Lewis Hamilton af in de pitlane GP Hongarije Bekijk deze video » Zien: Lewis Hamilton in de problemen tijdens vrije training 2 GP Hongarije Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 2 Formule 1 GP Hongarije: Mercedes pakt winst Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP Hongarije: Hamilton opnieuw snelste

Balans
Waar Verstappen de balans in de tweede vrije training kwijt was, lijkt hij deze weer gevonden te hebben. Daar moest hij twee wagens van Mercedes voor hem laten, maar dat is er nu nog maar een. Mick Schumacher crashte, maar is in orde. Het is echter nog de vraag of hij meedoet aan de kwalificatie.

Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training voor de Formule 1 GP van Oostenrijk hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting vrije training 3 Formule 1 GP Hongarije: Hamilton opnieuw snelste of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier