Boer Tom over tweede kindje: "Willen niet weten of het een jongen of meisje wordt" (video)

Boer Tom over tweede kindje: "Willen niet weten of het een jongen of meisje wordt" (video)

Boer Tom, bekend van zijn deelname aan 'Boer Zoekt Vrouw' en zijn vrouw Marieke verwachten een tweede kindje. Het koppel zou al kunnen weten of ze een jongen of meisje verwachten, maar: "We willen niet weten of het een jongen of meisje wordt", aldus het koppel. Zij houden het als verrassing voor bij de geboorte.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>Boer Tom</em> over <em>tweede kindje</em>: &quot;Willen niet weten of het een jongen of meisje wordt&quot; (video) Boer Tom, bekend van zijn deelname aan 'Boer Zoekt Vrouw' en zijn vrouw Marieke verwachten een tweede kindje. Het koppel zou al kunnen weten of ze een jongen of meisje verwachten, maar: "We willen niet weten of het een jongen of meisje wordt", aldus het koppel. Zij houden het als verrassing voor bij de geboorte. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Onze Boerderij in Europa: Agnes (BZV) moet geld bijverdienen om boerin te blijven Bekijk deze video » Bekijk de promo van nieuw RTL-programma B&B Vol Liefde Bekijk deze video » B&B vol liefde gemist? Roxanne uit Brabant vertelt over haar droomman Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boer Tom over tweede kindje: "Willen niet weten of het een jongen of meisje wordt" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier