Video: treinen die uitvallen door weinig personeel ProRail

Video: treinen die uitvallen door weinig personeel ProRail

Een tekort aan ProRail-personeel zorgt ervoor dat treinen uitvallen en er vertragingen ontstaan. Door corona en mensen die op vakantie willen, is er vooral rondom Utrecht, Amsterdam en Almere weinig personeel die de treinen in goede banen kunnen leiden. Hierdoor moeten treinreizigers uren wachten of noodgedwongen voor ander vervoer kiezen.

Bekijk de video van NOS hieronder.

Video: <em>treinen</em> die uitvallen door weinig personeel <em>ProRail</em> Een tekort aan ProRail-personeel zorgt ervoor dat treinen uitvallen en er vertragingen ontstaan. Door corona en mensen die op vakantie willen, is er vooral rondom Utrecht, Amsterdam en Almere weinig personeel die de treinen in goede banen kunnen leiden. Hierdoor moeten treinreizigers uren wachten of noodgedwongen voor ander vervoer kiezen. Bekijk de video van NOS hieronder. Bekijk ook Zien: Spoorwegen ernstig in de problemen door extreem koude nachten Bekijk deze video » Video: levensgevaarlijke overweg: "Ze staan er niet bij stil hoe gevaarlijk het is" Bekijk deze video » Video: enorme treinstoring bij de NS door het hele land Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: treinen die uitvallen door weinig personeel ProRail of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier