Hilarische beelden: Olympische sporter op zoek naar het 'vogeltje'

Hilarische beelden: Olympische sporter op zoek naar het 'vogeltje'

Hilarische beelden tijdens een opname van de Olympische Spelen, een sporter uit Jamaica was ervan overtuigd dat hij gefilmd werd, maar waar? Hij was gretig op zoek naar het vogeltje om zich van zijn beste kant te laten zien.

Bekijk de video van Eurosport hieronder.

Hilarische beelden: <em>Olympische sporter</em> op zoek naar het 'vogeltje' Hilarische beelden tijdens een opname van de Olympische Spelen, een sporter uit Jamaica was ervan overtuigd dat hij gefilmd werd, maar waar? Hij was gretig op zoek naar het vogeltje om zich van zijn beste kant te laten zien. Bekijk de video van Eurosport hieronder. Bekijk ook Live stream Nederland - Noorwegen (handbal, Olympische Spelen) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Almeerse windsurfvereniging trots na goud voor Kiran Badloe Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Duitsland (hockey, vrouwen, Olympische Spelen) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Hilarische beelden: Olympische sporter op zoek naar het 'vogeltje'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Olympische sporter op zoek naar het 'vogeltje' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier